DROP - Skandinavisk design med inspiration från Finlands vackra natur

Finland är känt för sin vackra natur och det är därifrån Drop hämtat sin inspiration. Drop har även belönats med priset ”Årets Designgärning”. Designen representerar skandinavisk minimalism med dess moderna stil.

Drop erbjuder även en kvalitetsprodukt tillverkad i Finland, med alla de tekniska kvalifikationerna för att passa de nordiska klimatet men som erbjuder en design som sticker ut från mängden.

Drop kan anpassas för att ge ett första klassigt helhetsintryck för vilken plats du väljer att installera ditt spabad på. Poolen kan fällas in i terrassen eller kläs om i önskat material.

Drop är för dig som är ute efter unik design men inte tumma på kvaliten.

Drop Design Spakatalog LADDA NER

Unika designspa från DROP

 

Drop är ett finskt designföretag som använder den naturliga formen av en droppe. Sedan 2015 har Drop formgivit spabad och eldstäder som attraherar kvalitetsmedvetna kunder världen över.

Drops produkter förhöjer elegant varje uteplats eller trädgård oavsett väderförhållanden. Välkända för reda och medvetna design är spabaden både vackra och lättskötta.

DROP – Eldstäder

 

Som ett kompliment till Drops spabad erbjuder även Drop förstaklassiga eldstäder som följer designen från de unika spabaden. Dessa ur utformade för verkliga förhöja helhetsupplevelsen runt din uteplats.

Precis som spabaden är Drops eldstäder tillverkade i Finland och håller hantverk av den absoluta högsta klassen.