Bubbelbad

Avkoppling, njutning, och sinnesro - det är tyvärr inte de vanligaste komponenterna som vi upplever i vår stressiga vardag. Tvärtom kan det till och med vara svårt att finna de stunder där allting blir lugnt och skönt och tankarna hinner ikapp en. Det är mer än hälsosamt och nödvändigt att vid något tillfälle under dagen låta dig och din kropp slappna av. För många personer kan det verka lättare sagt än gjort, men vi på Hydropool vet bättre än så. Det behöver inte vara svårt att uppleva avkoppling, njutning, och sinnesro, när du har ett bubbelbad från Hydropool. Vi erbjuder våra kunder, bubbelbad som ger en hög grad av njutning och lyxig känsla till hemmet.

Du behöver inte ta in på ett spa eller hotell för att komma bort eller uppleva den typiska spa-atmosfären. För vi erbjuder bubbelbad i hög klass med egenskaper och funktioner som bidrar till avkoppling av högsta grad. Enkelt, snabbt och smidigt har du tillgång till ditt alldeles egna spa med ett bubbelbad från Hydropool. Välkommen!

Våra populära bubbelbad

Det som gör våra bubbelbad på Hydropool unika, är dess variation och nytänkande struktur kring spabad överlag. Swimspa och bubbelbad är de huvudsakliga produkter som erbjuds. Det finns olika modeller av bubbelbad. De besitter olika funktioner och egenskaper. Gemensamt hos alla bubbelbad är dock färger, aromaterapi, och massagestrålar. Ett bubbelbad som vi på Hydropool också erbjuder är ett så kallat swimspa. Ett swimspa är alltså inte samma sak som ett bubbelbad, utan ett swimspa är bestående av en bubbelbad-del tillsammans med en swimmingpool. Därav namnet swimspa.

Du kan alltså nyttja bubbelbadet som ett bubbelbad med massagestrålar och färger och aromterapi samtidigt som du kan simma längder och motionera. Det går att förklara bubbelbadet som att det är ett bubbelbad som sitter ihop med en swimmingpool. Detta ger dig möjligheten att njuta, koppla av och ta det lugnt i delen som är bubbelbad samtidigt som du kan simma längder och motionera vilken tid på året som helst.

Bubbelbad är bra för både kropp och själ

Det är en alldeles speciell känsla med bubbelbad då hela kroppen mjukas upp och slappnar av på ett oerhört avkopplande sätt. Det ger dig en chans att ta det lugnt och tänka på något annat än jobbet exempelvis. Dessutom mjukar det varma vattnet upp musklerna. Stressen minskar genom att hela kroppen får en stund att slappna av och du får tid till att ta hand om dig istället. Det varma vattnet och bubblorna minskar även ångest och stress, vilket är väsentligt under den stressiga vardagen många av oss har, med arbete, aktiviteter, barn, och andra faktorer. Det är alltså både fysiskt avkopplande men också bra för den mentala hälsan.

     

Hydropool Self-cleaning

Bubbelbad är för alla!

Våra bubbelbad kommer i olika storlekar och former och modeller. Du kan alltså jämföra olika bubbelbad och se vilket som passar bäst hemma hos dig! Dessutom kan du välja mellan olika funktioner och egenskaper. Precis som du kan välja mellan ett bubbelbad eller ett swimspa där du får både bubbelbad och en sim-del. Det kan vara fördelaktigt om du exempelvis har en familj som vill både kunna simma och motionera men också koppla av. Faktum är att bubbelbad är både roligt och skönt som uppskattas av hela familjen!

Bubbelbad året om

Ett bubbelbad är förmånligt då det kan brukas mer än en säsong om året. Du kan bada bubbelbad hela året, sommaren som vintern. Det finns ju ingen tid på året då det inte passar att gå ut och sätta sig i värmen och det bubblande vattnet och njuta av livet. Dessutom finns det flertalet fördelar med att ha ett bubbelbad på vintern då du kan slänga dig i snön som en skön kontrast mot det varma bubblande vattnet.

På sommaren passar det naturligtvis också att ha ett bubbelbad då du kan dricka en kall dryck och njuta av kvällssolen. Ett bubbelbad sitter aldrig fel. Ett swimspa är dessutom också oerhört fördelaktigt på du kan motionera både under vintern och sommaren för att hålla form samtidigt som du kan slappna av i bubbelbadet-delen efteråt. Flexibelt, smidigt och alltid passande!

Bubbelbad eller bubbelbadkar?

Skillnaden mellan bubbelbad och bubbelbadkar är att bubbelbadkar var mer populärt för några år sedan, alltså ett bubbelbad inomhus. På den senare tiden har det blivit mer och mer attraktivt att införskaffa ett bubbelbad utomhus. Det blir en fin kontrast av varmt bubblande vatten och frisk luft. Det är alltså ett bubbelbad utomhus som attraherar flest kunder idag.

I och med att bubbelbadet går att bruka när som helst spelar det ingen roll att bubbelbadet är placerat ute. Många föredrar att ha badet ute då de kan titta på stjärnorna och få frisk luft samtidigt. Det belsutet är helt individuellt men om man utgår ifrån vad de flesta kunderna vill ha nu för tiden så är det bubbelbad som gäller, utomhus. Alla sådana kan du enkelt hitta här hos oss på Hydropool.