Köpvilkor för handel


 

När du handlar på hydropool.se bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat de köpvillkor som följer nedan:

PRISER

Priserna på hydropool är angivna inklusive moms, för närvarande 25%. Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.

BETALNING

All betalning på hydropool.se hanteras av Klarna.

Mer information hur Klarna hanterar betalningar hittar du här.

LEVERANSTID

Normalt skickas din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Samtliga varor finns i lager om det inte tydligt framgår att det är en beställningsvara.

FRAKT Inom Sverige

Vi tillämpar enhetsfrakt på 59 kronor inom Sverige till endast serivce point eller ett utlämningsställe med DHL och Postnord . Om du du handlar för mer än 1000 kronor så bjuder vi på frakten.

Vid byte/retur av vara står du som kund för alla fraktkostnader.

Vi använder oss av Posten och DHL.

REKLAMATION

Du som konsument har rätt till reklamation på varor som är trasiga, går sönder av fabriks fel. Du har också rätt att reklamera vara om varan dröjer i leveranstiden. När du upptäcker ett fel på produkter ska du meddela oss inom 2 månader för att har rätt till reklamation. Du kontaktar oss via email till kuntjanst@hydropool.se. Bifoga gärna en bild om en vara är defekt och beskriv felet så detaljerat som möjligt. Vi återkommer därefter med information om hur du går tillväga med just din produkt. I de flesta fall kommer du få en ersättningsprodukt av motsvarande värde på produkten du har köp. Vi på spashopen står för frakten av godkända reklamationer.

ÅNGERRÄTT

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen som du har hämtat it/mottagit ditt paket.. Detta gäller dock inte specialbeställningar och beställningsvaror. Läs mer under ”Bytesrätt och returer”.

BYTESRÄTT & RETURER

En beställning är bindande. Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att produkten togs emot, förutsatt att den inte har använts och att den returneras i oskadat skick med emballaget intakt. Vid retur eller byte av produkter står du själv för returkostnaden. Ångerrätt gäller ej specialbeställningar och beställningsvaror. En retur måste ske till oss inom 14 dagar enligt nedan: Fyll i Returblanketten som du kan ladda ner här, fyller du i och bifogar med din retur den med de varor som du önskar byta/returnera. Varan du vill byta/returnera måste vara oanvänd och i originalförpackning. Paketera din retur omsorgsfullt.

Formulär för Byten och Returer

OBS! Vid köp mot faktura genom Klarna måste hela fakturabeloppet alltid betalas. Fakturan ska inte skickas tillbaka till oss.

För godkänd retur skall varorna återsändas i oskadat och oanvänt skick. Originalkartong, etiketter och bruksanvisningar får inte saknas eller vara skadade. Vid returnerade varor med exempel trasig originalkartong, kan kund i vissa fall debiteras kostnad för minskat varuvärde upp till 20% av returproduktens pris.

Ej godkänd retur
Kund meddelas via epost om någon vara inte uppfyller alla kriterier för en godkänd retur.

Återbetalning
På retursedeln anges uppgift om konto som vi kan göra en återbetalning till. Återbetalning sker med hela varuvärdet. Frakt-, fakturaavgifter samt eventuella avgifter vid delbetalningsköp återbetalas ej.

EJ UTHÄMTADE PAKET/FÖRSÄNDELSER

För försändelse som ej lösts ut/hämtats ut och som gått i retur till Hydropool debiteras en avgift för att täcka våra frakt- och administrationskostnader enligt nedan: 300 kr inklusive moms

INTEGRITET & PERSONUPPGIFTER (GDPR)

Läs mer om vår integritetspolicy och hur vi hanterar personuppgifter.