BUBBELPOOL

EN EGEN BUBBELPOOL ÄR EN LYX ATT UNNA SIG

Den unika upplevelsen av ett varmt och avslappnande bubbelbad med massagestrålar och färger är någonting som många svenskar längtar efter. Ponera att du kommer hem efter en intensiv dag på jobbet eller att du önskar spendera kvalitétstid med familj och vänner, då är en bubbelpool ett alternativ för dig. Det finns inte särskilt många platser eller tillfälligheter längre där mobiltelefoner eller andra störningsmoment tillåter dig att slappna av och distansera dig själv från omvärlden. Speciellt tillsammans familj och vänner. En bubbelpool är en plats där ni alla får tid till att vara med varandra utan någon teknik. Det har även påvisats att bubbelpooler motverkar fysiskt smärta till en viss mån. En bubbelpool är en form av vattenterapi som lindrar värk, stela leder och muskler mer mera. I en bubbelpool frigörs stresshormoner och de spända musklerna mjukas upp och du känner dig mer avslappnad. Det går att argumentera att en bubbelpool är en slags terapi, både fysiskt och psykiskt!

SERENITY

 

SERENITY-serien är helt ny för 2020 och har resulterat i nytt utseende och uppdaterat innehåll. Kanadensisk toppkvalitet har aldrig varit så tillgängligt som nu. Det bevisar inte bara de nöjda kunderna utan även de generösa garantierna som ingår.

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

SELF-CLEANING

 

Self-Cleaningserien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Badet har en inbyggd bottendammsugare och reningssystemet rensar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. 

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

Hydropool Self-cleaning

Bubbelpool utomhus

Vill du ha en bubbelpool utomhus? Det har blivit allt vanligare att ha en bubbelpool utomhus. I vårt nordiska klimat har vi på Hydropool främjat samt anpassat våra bubbelbad till vindar och regn. Det innebär att våra bubbelpooler är högst tåliga för att stå ute året om och för användning. Detta är fördelaktigt för dig som äger en bubbelpool då du har tillgång till din bubbelpool året om. Oavsett om det är en kall vinterkväll med öppen stjärnhimmel eller en ljummen sommarkväll med kvällssol. Bubbelpool utomhus finns tillgängligt året om. Det kan vara lönsamt att ha några aspekter i beaktningen med en bubbelpool utomhus. Exempelvis, vart du önskar att placera badet. Altanen eller tomten? Ju närmre huset desto bättre avseende elektricitet. Mer om detta finner du längre ner på den här sidan.

Bubbelpool inomhus

Vill du ha bubbelpool inomhus? En bubbelpool inomhus medför känslan av spa och avkoppling. Om du önskar att ha ditt eget hemmaspa så är en bubbelpool inomhus någonting som bidrar till den känslan. En bubbelpool inomhus erhåller de klassiska egenskaperna som massagestrålar, färger och kraftiga bubblor. Det innebär att du kan enkelt och smidigt bada i din bubbelpool och njuta av ditt spa på hemmaplan hur länge du önskar och när du vill. Med en bubbelpool inomhus behöver du inte heller gå från kallt till varmt utan du är ständigt i den härliga atmosfären. Det kan dessutom upplevas smidigare med hur och vart du placerar din bubbelpool inomhus än utomhus, avseende elektriciteten samt att underlaget bör vara plant och jämnt.

Detta ska du ha i åtanke om du vill ha din bubbelpool inomhus

Det finns några aspekter som du bör ha i åtanke om du vill ha din bubbelpool inomhus. Dessa är initialt att ta reda på hur mycket yta du har som kan tillägnas åt din bubbelpool. Beroende på hur mycket plats du har, desto större modell med plats för flera personer kan du välja mellan. Vidare, det är även viktigt att kontrollera att golvet klarar av en bubbelpool då de vanligtvis är tyngre än ett vanligt badkar. Dessutom, avger en bubbelpool betydligt mer fukt genom sin ånga. Det är därför viktigt att se så att badrummet har tillräckligt med ventilation så att det inte uppstår några fuktskador. Fortsättningsvis, är det nödvändigt att bubbelpoolen är kopplad till ett eluttag och att den installationen utförs av en behörig elektriker. Slutligen är det viktigt att se vilken bubbelpool som passar dig eller din familj bäst. Det avgör du utifrån egenskaper och funktionaliteter samt storlek på modellen. Vi på Hydropool erbjuder ett vidsträckt utbud av bubbelpooler. Det finns någonting för alla, inomhus som utomhus.

Self-Cleaning 790 lock - Black

Lock till bubbelpool

Det är viktigt att se till att din bubbelpool har ett gediget lock. Locket är den lösningen som håller badet både rent och energisnålt. Lock eller termolock är synonym och är ungefär tio centimeter tjocka i mitten. Dessa lock för bubbelpool är tillverkade i UV-skyddad vinyl i olika material. De är väl tillverkade av material som ser till att bubbelpoolen är väl skyddad. Det ingår även låsbara spännen för barnsäkerhet.

Köpa bubbelpool? Detta ska du tänka på

Vill du köpa bubbelpool? Då finns det några aspekter du bör tänka på innan köp och efter köp. Till att börja med behöver du avgöra vilken typ av bubbelpool som kommer att passa dig bäst. Vi på Hydropool erbjuder bubbelpooler i olika modeller, utseenden samt egenskaper. Det är upp till dig att avgöra vilken som kommer passa dig allra bäst i ditt hem med eventuellt vänner och familj. Vi erbjuder bubbelbad med sittplatser för upp till nio personer. Det finns naturligtvis också mindre spabad än så. Vilken modell du väljer kan även bero på din budget. Det är upp till dig hur mycket du vill spendera på bubbelpoolen. Tänk igenom innan du letar bubbelpool, hur mycket du är villig att spendera och på vad exakt. Vilka egenskaper är viktigast för dig. Vidare, våra bubbelpooler är effektiva och snabba att värma upp. Oavsett om du vill bada ute eller inomhus så kan du räkna med att vara i ett varmt och skönt bad på nolltid.

En ytterligare aspekt att ta hänsyn till, är det faktum att bubbelpoolen har olika rengöringscykler. Det finns olika sätt att göra rent olika modeller av bubbelpooler och dessutom olika verktyg och tillbehör för detta. Det allra viktigaste att tänka på är att pH-halten håller sig på en normal nivå och att desinficera vattnet med klor då och då.

Fortsättningsvis, det kan också vara viktigt att bestämma vilka typer av egenskaper som tilltalar dig allra mest. Det kanske är masssage-strålar som är viktigast för dig, eller så är ljusen viktigast. Det kan vara bra att ta reda på detta innan köpet. Dessutom kan det vara fördelaktigt att välja rätt tillbehör till din bubbelpool. Det krävs en del utrustning för att få det mesta utav din bubbelpool. Vid köp av bubbelpool utomhus behöver du kanske komplettera med bottensug, rengöringsmedel för alger, håvar och andra tillbehör. Det kan dessutom vara trevligt och praktiskt med vin- och champagneglas tillsammans med vin- och champagne-kylare. Eller flytbara brickor där du kan placera en god drink eller vatten. Allt detta hittar du hos oss på Hydroopool. Vi erbjuder dig allt du behöver för att vara redo att underhålla och avnjuta ditt bad så mycket som möjligt.