Bada året runt med ett utespa från Hyropool

ETT EGET UTESPA ÄR EN LYX ATT UNNA SIG

Letar du efter ett utomhusspa? Då har du hittat rätt. Hydropool erbjuder ett utespa exklusivt och av hög kvalité. Vår idé av utespa är nytänkande och främjar till både nöje och träning. De utespa som presenteras hos oss på Hydropool är unika och välutvecklade. Det innebär att du som längtar efter att avnjuta stjärnhimlen i mitten av vinterhalvåret, i ett varmt och bubblande utespa kan göra det med alla våra olika modeller av utomhusspa. Det kanske till och med är viktigt för dig att kunna motionera eller träna för rehabilitering? Du kan då bada och simma året om med vårt utomhusspa av den enkla anledningen att dessa är skräddarsydda för vårt nordiska klimat. Detta innebär att vind och storm inte stoppar vårt utomhusspa från att fortsätta bubbla och tillföra en spa-känsla utomhus av högsta kvalitét.

SERENITY

 

SERENITY-serien är helt ny för 2020 och har resulterat i nytt utseende och uppdaterat innehåll. Kanadensisk toppkvalitet har aldrig varit så tillgängligt som nu. Det bevisar inte bara de nöjda kunderna utan även de generösa garantierna som ingår.

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

SELF-CLEANING

 

Self-Cleaningserien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Badet har en inbyggd bottendammsugare och reningssystemet rensar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. 

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

Hydropool Self-cleaning

Utespa eller utomhusspa för olika ändamål

Utespa eller utomhusspa? Både utespa och utomhusspa refererar till samma ändamål, alltså ett spabad utomhus. Dessa spabad eller utomhusspa förekommer i olika modeller hos oss på Hydropool. De har gemensamt att alla baden kan placeras utomhus och bidra till en spakänsla oavsett klimat och väder. Ett utespa eller utomhusspa är det ultimata för den som vill ha en spakänsla ute, oavsett årstid.

Tre olika modeller av utespa

Vi på Hydropool erbjuder våra kunder tre olika modeller av utespa. Nämligen Self Cleaning, Serenity och Swimspa. Dessa modeller av utomhusspa är nytänkande och unika. Inledningsvis, Self Cleaning är spabadet som gör rent sig själv. Det kanske låter otroligt, men faktum är att Self Cleaning utespa är utrustade med bottenrening. Dessutom har badet en inbyggd bottendammsugare samt ett reningssystem som rensar mer än ytvattnet, alltså allt vatten i hela badet till 100%. Exempelvis sand och smuts från botten. Fortsättningsvis, fokuserar vi på att göra massagen och komfort i detta bad med högsta kvalitét i munstycken och pumpar. Massagen är tillgänglig sittandes samt liggandes.

Vidare, erbjuder vi på Hydropool en ytterligare variant av utomhusspa. Nämligen, Serenity som är ett utespa med högsta kvalitét till lägsta pris. Serenity-serien är ny för 2020. Det innebär att spabadet har ett nytt utseende samt innehåll. Nämligen, här igen fokuserar Hydropool på massage och komfort med högsta kvalitét vad gäller munstycken och pumpar. Kvalitéten är bevisad av både kundernas positiva återkoppling men också av den generösa garantin.

Slutligen, erbjuder vi på Hydropool våra kunder så kallade swimspa. Likt namnet avslöjar så är detta alltså den ultimata lösningen för att kunna utnyttja ditt spabad som nöje och träning. Ett swimspa erbjuder både sittplatser och en sim-del. Det går alltså njuta av ett swimspa som en pool och ett träningsredskap kombinerat med bubbelbad. Badet är ett träningsredskap i den meningen att du kan sim-träna samt rehabiliteringsträna. Med hjälp av jetströmmen som skapar motstånd vilket tillåter dig att simma på samma plats utan motstånd. Utrymmet gör det även möjligt för lek, bad och simning i tempererat vatten. Ett swimspa är extra fördelaktigt i ett land med klimat som i Sverige då poolsäsongen vanligtvis inte pågår särskilt länge. Med vårt swimspa spelar vädret eller klimatet ingen roll. Nu har du möjlighet att använda swimspa som en pool året om!

 

Utespa bäst i test

Self Cleaning är ett utespa bäst i test. Self Cleaning utespa, besitter många fördelaktiga egenskaper som resulterar till badet blir utsett till bästa spabad. Hydropools Self Cleaning är som sagt ett självrengörande spabad. Det finns olika storlekar för dessa spabad, allt från tre personer upp till nio personer. Self-Cleaning 970 är vårt största självrengörande spabad. Det finns plats för nio personer inklusive liggplats samt 70 stycken massagemunstycken. Dessa munstycken bidrar till den allra bästa spaupplevelse. Det finns också mindre modeller av just denna Self Cleaning modell. Det är upp till dig vad du är ute önskar ha. Oavsett storlek så kommer alla Self Cleaning i bästa kvalitét som vanligt, hos oss på Hydropool.

Bor du i Stockholm och vill kolla på ett utespa?

I Stockholm finns vi på olika platser. Tanken är att vi ska vara lättillgängliga för de allra flesta personer i Stockholmsområdet. Det är därför vi finns placerade i Täby, Haninge och Infracity. Bor du i Stockholm och vill kolla på ett utespa så hittar du adressen till oss här på vår hemsida. Du kan dessutom boka tid i butik, boka hembesök och boka service enkelt på vår hemsida. Det kan vara fördelaktigt att göra ett besök till våra butiker för att se våra utespa i verkligheten. Det kanske underlättar processen samt beslutet för vilket utomhusspa som kommer att passa dig bäst. Välkommen!

5 råd till dig som ska köpa utespa/utomhusspa 2021

Det kan vara fördelaktigt att känna till så mycket som möjligt om våra utespa på Hydropool. Vi vill därför presentera fem råd till dig som ska köpa utespa/utomhusspa 2021. Följande är några av de mest väsentliga samt hjälpsamma råden från oss på Hydropool.

 

1. Vart ska utespa/utomhusspa placeras?

Vid installationen av utomhusspa är det viktigt att du gör en jämn och tålig yta. Underlaget ska kunna bära tyngden av det vattenfyllda badet samt de människor som badar. Vanligt är att placera spabadet på marksten, trädäck eller altan som är i anslutning till huset. Det kan vara lönsamtdå det finns tillgång till el. Ponera att du skulle vilja ha ditt utespa intesgrerati din träaltan, då behöver du ha en altan som är tillräckligt hög. Det beror på att det måste finnas plats så att du kommer åt maskindelen på spabadet. Du är också fri att välja hur långt du vill sänka ner badet, exempelvis halvvägs för att det ska bli lättare att kliva in i badet. Det är också möjligt att ha ditt utespa fristående på ett underlag av gräs, grus, sten, asfalt eller vad som du än har tillgång till hemma hos dig. Någonting som du bör ha i beaktningen i sådana fall är att underlaget som du önskar placera badet över är väl isolerat. Exempelvis för gräs bör du gräva ut ungefär två decimeter och fylla med makadam samt polystyren.

 

2. Att tänka på vid köpet av utespa/utomhusspa

Vid val av spabad är det viktigt att du väljer ett bad med bra cirkulationslösning. En cirkulationspump håller vattnet i ständig rörelse vilket också gör det friskt oavsett hur ofta du badar. Det finns en del andra aspekter att ta hänsyn till, exempelvis kontroll på energiförbrukningen på pumpen samt hur mycket pumpen låter innan köp. Fortsättningsvis påverkas underhållet av de yttermaterial som spabadet är klätt i. Ett utespa med träpanel har sina för- och nackdelar precis som allt annat. Det kan därför vara lönsamt att läsa på innan vad som passar bäst till den miljö där du önskar installera ditt utomhusspa.

Vidare, kan det vara fördelaktigt att ta sin tid innan du bestämmer vilket utomhusspa som passar dig bäst. Väg för- och nackdelar. Provsitt alla utomhusspan. Om du har barn kommer de växa och bli större, då kan det vara bra med lite framförhållning vad gäller storlek på utebadet. Det kan även vara bra att känna till alla dina alternativ. Exempelvis, hos oss kan du hitta olika modeller samt storlekar på ditt utespa tillsammans med olika funktioner. Du kanske vill ha ett swimspa för att kunna motionera eller använda det som en pool under hela året oavsett väder? Eller så kanske du vill ha ett traditionellt utespa där du kan bubbla året om. Gör din undersökning hos oss och ta reda på vilket utomhusspa som gynnar dig och dina behov allra bäst.

 

3. Installation av utespa

Vanligtvis levereras badet som en komplett och färdig enhet vilket underlättar hela installationsprocessen. Däremot är det nödvändigt att låta en behörig elektriker ansluta el över en jordfelsbrytare. Vad gäller vattnet i badet så behövs det ingen fast installation utan vatten fyller du enkelt upp i badet med hjälp av en trädgårdsslang.

 

4. Energiförbrukning

En ytterligare väsentlig aspekt till dig som ska köpa utespa/utomhusspa 2021. Mängden förbrukning beror på hur ofta samt länge du badar. Var i landet du bor och hur bra isolerat badet är spelar också roll. Snittförbrukningen varierar naturligtvis men vanligt ligger snittförbrukningen på omkring 3–4000 kWh per år vid bad ett par gånger i veckan vid en badtemperatur på 38 grader och en årsmedeltemperatur på 7 grader. Detta motsvarar Stockholmstrakten. Det är viktigt att läsa på om energiförbrukningen innan du beslutar om vilket utespa som du önskar ha.

 

5. Spaskötsel för att få det bästa utespat

Det är minst lika viktigt att underhålla eller sköta utespat för att det ska vara i bästa skick. Det kan du göra genom att desinficera med en matsked klor efter varje bad. Låt locket vara av minst 15 minuter efter doseringen. Sedan kan det även vara nödvändigt att se på pH-värdet varje vecka och justera vi behov. Detta är relevant för att kloret ska fungera. Sedan är det nödvändigt att ta ut och tvätta filtret en gång i månaden. Slutligen, beroende på hur ofta du badar behöver vattnet bytas ut. Om du badar en till tre gånger i veckan så bör allt vatten bytas ut två till fyra gånger per år.