ETT EGET SPABAD ÄR EN LYX ATT UNNA SIG

För många är det en dröm att ha ett eget spa hemma. Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Våra spabad är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt. Vi erbjuder två olika sorters spabad, Serenity och Self-Cleaning.

Serenity finns i flera olika storlekar och modeller, med plats för upp till 7 personer. Den självrengörande varianten, Self-Cleaning, finns i ännu fler storlekar och modeller, med plats för upp till 9 personer. Se alla alternativ nedan och hitta den som passar dig och din familj bäst.

Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

Hydropools Spabadskatalog 2023

LADDA NER

SERENITY

 

SERENITY-serien är helt ny för 2020 och har resulterat i nytt utseende och uppdaterat innehåll. Kanadensisk toppkvalitet har aldrig varit så tillgängligt som nu. Det bevisar inte bara de nöjda kunderna utan även de generösa garantierna som ingår.

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

SELF-CLEANING

 

Self-Cleaningserien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Badet har en inbyggd bottendammsugare och reningssystemet rensar inte bara ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. 

Hydropools spabad har dessutom fokus på massage och komfort med högsta kvalitet i munstycken och pumpar. Med eller utan liggplats, för få eller flera – du väljer. Det är ditt drömbad.

Hydropool Self-cleaning

Köpa spabad?

Vi på Hydropool besitter mångårig erfarenhet av spabad i olika former, både när det kommer till storlek och funktionalitet, detta har på en naturlig väg tillåtit oss att bli en av de största aktörerna i branschen. Vi erbjuder ett vidsträckt utbud av spabad som syftar till att passa alla våra kunder och erbjuda dem precis vad de letar efter. Swimspa är en av de produkterna, som dessutom sticker ut ur mängden. Det beror på att ett swimspa består av en pool del där du kan simma samt en spabad del för den som önskar att avnjuta ett varmt spabad. På så vis går det utnyttja swimspa året om. Den här produkten är en av flera aspekter som gör vi på Hydropool erbjuder spabad som är bättre än konkurrenternas.

Fortsättningsvis, skiljer Hydropool sig från andra spabad försäljare genom vår Self-Cleaning serie som är utrustad med Hydropools patenterade bottenrening. Detta har Hydropool patent på, vilket innebär att om du önskar dig ett spabad med inbyggd bottenrengöring så är det hos oss du hittar just det. Slutligen, Hydropool finns även runt om hela landet. Det innebär lättillgänglighet samt effektivitet för alla våra kunder som intresserar sig utav ett spabad från Hydropool. Lättillgängligheten innebär att vi finns i flera städer runt om i Sverige vilket gör det enkelt för våra kunder att handla från oss samt känna och klämma på produkterna i butiken. Effektiviteten handlar om att när kunderna väl är i butiken blir de bemötta med den bästa kundservicen som också hjälper till att svara på frågor. Inne i våra butiker får kunden även möjlighet att se badet i verkligheten, vad gäller storlek, funktionaliteter samt modeller. Detta gör det påtagligt för våra kunder att avgöra vilket spabad som kommer att passa dem på bästa sätt.

Ett spabad från Hydropool

Ett spabad från Hydropool kan se väldigt olika ut. Det beror på vårt utbud har till syfte att tillfredsställa alla våra kunder. Oavsett vilken typ av spabad du letar efter ska du finna det hos oss. Det är nämligen så att vi på Hydropool har olika modeller, med olika typer av funktionalitet samt storlekar på våra spabad. Tanken är att du som kund ska kunna uppfylla din vision med vårt utbud. Ponera att du drömmer om att ha ett spabad på terrassen utanför huset, terrassen kanske är stor för en mindre modell av spabad, samtidigt som du önskar så lite besvär som möjligt vad gäller rengöring. Det är någonting vi kan erbjuda i precision! I annat fall kanske du önskar att fylla ut trädgården du har med en pool tillsammans med ett spabad. Detta kan du också få kombinerat hos oss med ett så kallat swimspa. Vidare finns det även olika funktionaliteter hos varje spabad. Det är upp till dig att avgöra vilka av dessa som tilltalar dig på bästa sätt. Det spabad som finns att välja mellan är som sagt Swimspa, Serenity, och Self-Cleaning. Dessa tre innehåller olika egenskaper. Vad dessa är förklaras nedan.

Serenity

Serenity är ett spabad med högsta kvalitét till lägsta pris. Serenity serien är ny för 2020. Det innebär att spabadet har ett nytt utseende samt innehåll. Nämligen, här igen fokuserar Hydropool på massage och komfort med högsta kvalitét vad gäller munstycken och pumpar. Kvalitéten är bevisad av både kundernas positiva återkoppling, men också av den generösa garantien.

Self-Cleaning

Self Cleaning är spabadet som gör rent sig själv. Det kanske låter otroligt, men faktum är att Self Cleaning spabad är utrustade med bottenrening. Dessutom har badet en inbyggd bottendammsugare samt ett reningssystem som rensar mer än ytvattnet, alltså allt vatten i hela badet till 100%. Exempelvis sand och smuts från botten. Fortsättningsvis, fokuserar vi på att göra massagen och komfort i detta bad med högsta kvalitét i munstycken och pumpar. Massagen är tillgänglig sittandes samt liggandes.

Vill du läsa mer om de bästa spabaden har vi gjort en lista för det. Är du intresserad av ett litet spabad eller ett stort spabad kan ni läsa mer om dem också.

Spabad utomhus

Letar du efter ett spabad utomhus? Då har du hittat rätt. Hydropool erbjuder ett spabad exklusivt och av hög kvalité. Vår idé med spabad är nytänkande och främjar till både nöje och träning. De spabad som presenteras hos oss på Hydropool är unika och välutvecklade. Det innebär att du som längtar efter att avnjuta stjärnhimlen i mitten av vinterhalvåret, i ett varmt och bubblande spabad kan göra det med alla våra olika modeller av spabad utomhus. Det kanske till och med är viktigt för dig att kunna motionera eller träna för rehabilitering? Du kan då bada och simma året om med vårt spabad utomhus av den enkla anledningen att dessa är skräddarsydda för vårt nordiska klimat. Detta innebär att vind och storm inte stoppar vårt spabad utomhus från att fortsätta bubbla och tillföra en spa-känsla utomhus av högsta kvalitét.

Vart ska spabadet placeras utomhus då? Vid installationen av spabad utomhus är det viktigt att du gör en jämn och tålig yta. Underlaget ska kunna bära tyngden av det vattenfyllda badet samt de människor som badar. Vanligt är att placera spabadet på marksten, trädäck eller altan som är i anslutning till huset. Det kan vara lönsamt då det finns tillgång till el. Ponera att du skulle vilja ha ditt spabad interagerat i din träaltan, då behöver du ha en altan som är tillräckligt hög. Det beror på att det måste finnas plats så att du kommer åt maskindelen på spabadet. Du är också fri att välja hur långt du vill sänka ner badet, exempelvis halvvägs för att det ska bli lättare att kliva in i badet. Det är också möjligt att ha ditt spabad fristående på ett underlag av gräs, grus, sten, asfalt eller vad som du än har tillgång till hemma hos dig. Någonting som du bör ha i beaktningen i sådana fall är att underlaget som du önskar placera badet över är väl isolerat. Exempelvis för gräs bör du gräva ut ungefär två decimeter och fylla med makadam samt polystyren.

Någonting som kan vara fördelaktigt att tänka på vid köpet av spabad är även att välja ett bad med bra cirkulationslösning. En cirkulationspump bibehåller vattnet i ständig rörelse vilket också gör det friskt oavsett hur ofta du badar. Det finns en del andra aspekter att ta hänsyn till, exempelvis kontroll på energiförbrukningen på pumpen samt hur mycket pumpen låter innan köp. Fortsättningsvis påverkas underhållet av de yttermaterial som spabadet är klätt i. Ett spabad som ska stå utomhus med träpanel har sina för- och nackdelar precis som allt annat. Det kan därför vara lönsamt att läsa på innan vad som passar bäst till den miljö där du önskar installera ditt spabad utomhus.

Vidare, kan det vara bra att ta sin tid innan du bestämmer vilket spabad utomhus som passar dig bäst. Väg för- och nackdelar. Provsitt alla spabad. Om du har barn kommer de växa och bli större, då kan det vara bra med lite framförhållning vad gäller storlek på utebadet. Det kan även vara bra att känna till alla dina alternativ. Exempelvis, hos oss kan du hitta olika modeller samt storlekar på ditt spabad tillsammans med olika funktioner. Du kanske vill ha ett swimspa för att kunna motionera eller använda det som en pool under hela året oavsett väder? Eller så kanske du vill ha ett traditionellt utespa där du kan bubbla året om. Gör din undersökning hos oss och ta reda på vilket spabad som gynnar dig och dina förväntningar bäst.

Spabad Inomhus

Det har kommit att bli alltmer ovanligt med spabad inomhus. Det beror på att det kanske finns mer plats för familj och vänner i ett utespa än inomhus. Trots det finns det fördelar med ett spabad inomhus. Exempelvis behöver du inte samma installation eller planering för placering utomhus. Spabad inomhus är dock fortfarande någonting eftertraktat hos många kunder.

Spabad tillbehör

Hydropool tillhandahåller reservdelar till spabaden ifall att någonting skulle behövas ersättas eller adderas. Hydropool arbetar inte endast innan köpet, men även under och efter köpet. Detta betyder att vi står till tjänst om det är en del som behöver bytas på spabadet. Det kan också vara bra i förebyggande syfte att införskaffa reservdelar om det skulle behövas. Dessutom har Hydropool tekniker som kan hjälpa till vid situationer som kräver det. Det kan vara att dra el eller vatten till spabadet. Det kan också vara fördelaktigt att få hjälp av en tekniker vid installationen av spabadet. Oavsett vad det kan vara så arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa de bästa kundrelationerna.