Stort spabad

Är du intresserad av avkoppling, harmoni, lugn, massage samt reducerad stress och ångest? Då har vi på Hydropool rätt produkt för dig. Vi lever idag i ett samhälle där alla är på språng och konstant upptagna med arbete, studier och andra aktiviteter. Det gör oss uppe i varv hela tiden och lämnar inte mycket utrymme för vare sig avkoppling eller lugn i kroppen och själen. Det här leder naturligtvis till stress och ibland till och med ångest, och är en vanligt förekommande känsla hos människor idag.

Det finns många anledningar till att ändra på sin vardag och rutin, trots det är det inte särskilt lätt. Hur många kommer egentligen arbeta eller studera mindre för att minska stress och ångest? Ett förekommande mönster är att vi jobbar tills vi inte längre klarar av det, och då är det ofta försent, med en väldigt lång återhämtning som följd. Så behöver de inte längre vara.

Vi på Hydropool erbjuder en lösning för att reducera stress och ångest och fokusera mer på avkoppling, harmoni, lugn, och massage. Detta är lätt åstadkommet med ett spabad. Mer specifikt; med ett stort, högkvalitativt, och snyggt spabad.

Vi erbjuder spabad i olika modeller och storlekar som passar alla människor. Vi tror att det är avgörande att få en regelbunden tid där du kan fokusera på dig själv och slappna av riktigt ordentligt. Med ett stort spabad blir det extra enkelt. Genom att bada i ditt spabad på kvällen efter en lång dag låter du kroppen och sinnet att slappna av och återhämta sig, vilket ökar ditt välmående. Ett spabad utomhus ger dig också tillgång till frisk luft vilket också är relevant för att må bra.

Välkommen till oss på Hydropool att jämföra olika spabad, med olika pris, storlekar, funktioner, modeller och tillbehör.

Hydropools spabad för dig som vill ha ett stort spabad

Längtar du efter ett stort spabad som hela familjen och vännerna kan ta del av? Med ett stort spabad kan du räkna med att det finns gott om plats och att alla har det så bekvämt som möjligt. Det känns dessutom trevligare när vänner kommer på besök och alla får varsin plats. Det går även att få stora spabad med liggplats vilket också uppskattas av många. Dessutom kan det vara trevligt med ett stort spabad då du kan röra dig lite mer fritt oavsett om du är ensam i badet eller tillsammans med vänner eller familj.

Många känner att det tar extra energi och känns ansträngande med rengöring och underhåll.

Det är dock inget problem i det här fallet. Vi på Hydropool erbjuder nämligen Self-Cleaning spabad. Precis som namnet avslöjar, är det ett spabad som är självrengörande. Du behöver alltså inte rengöra spabadet, utan det sköts av sig självt med vår patenterade bottenrengöring. Det är en enorm fördel att kunna äga ett stort spabad utan att behöva tänka på vare sig rengöring eller extra ansträngning på grund av spabadets storlek.

En av våra modeller av Self-Cleaning serien är Self-Cleaning 970. Det är vårt största självrengörande spabad med plats för nio personer, vilket är perfekt för hela familjen samt när vännerna kommer på besök och söker avkopplande umgänge. Sanningen är att det finns inte mycket bättre sätt att spendera tid med familjen och vänner som i ett spabad.

Vi erbjuder även ett annat spabad som heter Self Cleaning 790 vilket också är en självrengörande spabad med sju platser. Badet har två liggplatser och hela 60 stycken massagemunstycken. Det är ett kvalitativt bad perfekt för dig och familjen. Spabadets reningssystem renar inte bara ytan utan 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten åt dig. Det är avkoppling på riktigt.

Stort spabad eller swimspa?

Det unika och innovativa produkten som vi också erbjuder på Hydropool är Swimspa. Precis som namnet avslöjar är det alltså ett spabad som går att simma i på grund av dess storlek och motståndet som uppstår med den inbyggda jet-strömmen. En slags kombination av spabad och swimming pool där man simmar “på stället”. Du kan avnjuta ditt spabad med varmt bubblande vatten i ena änden och på den andra sidan finns en längre del av badet där du kan simma och motionera. Du får alltså båda i ett, en simdel tillsammans med en spabadsdel. Det innebär alltså att badet är oerhört rymligt med plats för många personer. Water wellness. 365 dagar om året.

Simma och motionera eller avnjut ett hett bubbelbad. Det är helt upp till dig. Det kan även vara trevligt att låta barnen leka av sig på simdelen medan de vuxna kopplar av i det varma bubblande vattnet. Ett exempel på ett sådant swimspa är Swimspa 16Ex, som består av 2 massage-säten och en rejäl simdel.

Swimspa erbjuder dig möjligheten att med hjälp av jetströmmen i vattnet kunna simma på samma plats utan onödiga vändningar. Med den ställbara jetströmmen som ditt motstånd kan du simulera en riktig simtur utan att behöva ta dig till ett badhus. Du får best of both worlds! Ett annat swimspa är Swimspa 19DTAX. Med Hydropools Swimspa får du den perfekta bubbelpoolen och den perfekta träningsanläggningen i samma kabinett. Med både ett spabad och en simdel ger swimspa dig det bästa av flera världar.

Hur stort spabad ska jag ha?

Det är helt upp till dig hur stort ditt spabad ska vara. Vad känns passande hemma hos dig? Det du bör överväga är vart du önskar placera ditt spabad. Om det är ett spabad utomhus kan det vara bra att se vart i trädgården eller altanen som det passar bäst och måtta ordentligt först för att vara säker. Sedan är frågan hur många ni är som ska använda spabadet.

När ni väl har valt att införskaffa ett spabad för avkoppling är det skönt att kunna slappna av helt och hållet. Om ni är en familj på fem personer kan det vara smart att välja ett spabad med sex sittplatser då det alltid kan vara bra att ha en extra plats. Dessutom är det skönare med rymligare utrymme.

De spabad som vi erbjuder är enkla att underhålla, så oron över att det blir mer att ta hand och rengöra är obefogad. Vi har dessutom Self-Cleaning modellen som är självrengörande vilket innebär betydligt mindre aktivt underhåll. Den funktionen ingår dessutom i alla swimspa.

Det är du och din familj samt vänner som ska bada och ni behöver därför prata ihop er om vad ni tycker är viktigast. Vi erbjuder olika modeller, storlekar och funktioner. Stora som små spabad i olika prisklasser. Du kan oavsett räkna med att få ett högkvalitativt bad.

När du väl har köp ditt spabad ska du kunna använda det året runt - för att simma i eller ta det lugnt med bubblor, aromaterapi och massagestrålar. Köp ett stort som litet spabad hos oss. Du kan räkna med att det håller i många år och att vattnet håller sig rent tillsammans med bottenrengöringen som minimerar underhållet.