Öppnings­erbjudande i Ängelholm

Öppningshelgen blev en succé i Ängelholm.

Vi fortsätter succén efter vår öppningshelg och ger våra generösa rabatter fram till 31 maj - 2024.

Kom och se vår visningscontainer på Helsingborgsvägen 32 där ni kan se några av våra spabad live.

Fyll i formuläret nedan för att få information om våra generösa erbjudande.

Hydropool hjälper dig med spabad i Ängelholm

Hydropool har funnits till länge och vi kan idag allt om spabad, med vår kompetens och kvalitativa service ser vi till att du får all hjälp och vägledning du behöver när du ska köpa ett spabad i Ängelholm. 

Vi vill genom vår omfattande service och våra lättskötta premium spabad ge dig som kund ett avbrott i vardagen med avkoppling och njutning utan att du som kund ska behöva spendera för mycket tid och engagemang på att få ut den njutning du söker efter. Vi värdesätter långsiktiga kundrelationer och du är viktig för oss på Hydropool. 

Vi finns till för dig som letar efter ett spabad i Ängelholm och erbjuder dig ett premiumbad i en kombination av exklusiva materialval, patenterad teknik och tidlös design. Hydropool har de bästa spabaden som finns på marknaden i Ängelholm och hela Sverige.  

Kontakta oss för att få information om våra generösa erbjudanden på våra spabad eller swimspa.

Du får också information om 2024 års nyheter.

  Hydropool är störst i Ängelholm och hela Sverige på premiumbad

  Med Hydropools Spabad kan drömmen bli verklighet! Våra spabad är anpassade för det svenska klimatet och fungerar givetvis året runt. Vi erbjuder två olika sorters spabad, Serenity och Self-Cleaning.

  Serenity finns i flera olika storlekar och modeller, med plats för upp till 7 personer. Den självrengörande varianten, Self-Cleaning, finns i ännu fler storlekar och modeller, med plats för upp till 9 personer. Se alla alternativ nedan och hitta den som passar dig och din familj bäst.

  Visste ni att vi isolerar våra bad med samma teknik som Nasa använder för att skydda sina astronauter mot kyla i rymden? Isoleringstekniken är patenterad och den hittar du endast i ett Hydropoolbad.

  Se alla spabad

  Skandinavisk design med inspiration från Finlands vackra natur

  Finland är känt för sin vackra natur och det är därifrån Drop hämtat sin inspiration. Drop har även belönats med priset ”Årets Designgärning”. Designen representerar skandinavisk minimalism med dess moderna stil.

  Drop erbjuder även en kvalitetsprodukt tillverkad i Finland, med alla de tekniska kvalifikationerna för att passa de nordiska klimatet men som erbjuder en design som sticker ut från mängden.

  Drop kan anpassas för att ge ett första klassigt helhetsintryck för vilken plats du väljer att installera ditt spabad på. Poolen kan fällas in i terrassen eller kläs om i önskat material.

  Drop är för dig som är ute efter unik design men inte tumma på kvaliten.

  Se alla drop

  Swimspa för svenskt klimat

  Den perfekta kombinationen av simträning och spabad

  Poolsäsongen i Sverige blir inte särskilt lång med en vanlig pool, därför är ett swimspa en investering för dig som vill bada året om, oavsett väder. Dessutom krävs en minimal yta jämfört med en vanlig pool. Swimspa är en unik pool med möjlighet att motionssimma året runt. Med en reglerbar jetström blir vattnets kraft ditt motstånd och du slipper onödiga vändningar. Swimspa ger utrymme för både lek, bad och simning i tempererat vatten.

  Nästan alla våra swimspa är utrustade med Hydropools patenterade bottenrening. Det är som en inbyggd botten-dammsugare. Spabadets reningssystem gör inte bara rent ytvattnet utan renar 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sjunkit till botten. Luta dig tillbaka och låt badet göra jobbet.

  Se alla swimspa