Spabad 4 personer

Har du någonsin haft en dröm om att ha ett eget spa i ditt egna hem? Ett spabad är något som associeras med lyx och prestige, dessutom brukar de kosta en hel del vilket gör dessa produkter till exklusiva varor. Men detta behöver inte innebära att drömmen om ett eget spa i hemmet, aldrig går i uppfyllelse. Här hos oss på Hydropool anser vi att spabad ska vara något för alla och därför vill vi möjliggöra detta. Våra spabad kännetecknas av överkomliga priser samt god kvalité, med flera olika modeller. För dig som önskar ett spabad för 4 personer, kan du välja mellan olika modeller och funktioner, och utöver fyra stycken sittplatser finns det även en liggplats. Besök vår hemsida och läs mer för att hitta ditt optimala spa, för att koppla av och sjunka ner i värmen, året runt.

De bästa spabadet för fyra personer hos Hydropool

Vi på Hydropool erbjuder spabad i världsklass. Vår Self-Cleaning 495 är ett självrengörande spabad som faktiskt renar vattnet genom att ta bort tyngre partiklar såsom sand och smuts, både från botten och ytan. Den självrengörande funktionen utmärker spabadet och bidrar till dess goda kvalité. Som ägare till detta spabad innebär det väldigt lite skötsel och vård. Något annat som utmärker spabadet är dess inriktning på massage och komfort, uttänkt för att du som ägare ska uppleva den riktiga spa-känslan. Därtill är Hydropools spabad isolerade och utrustade för nordiskt klimat, så att produkten är kvalitetsmässigt hållbar. Detta spabad har platser för fyra stycken personer så att vänner eller familj kan tillsammans umgås och njuta av spa-upplevelsen. Att kunna dela tiden i badet med nära och kära förhöjer upplevelsen ytterligare, vilket gör det väldigt fördelaktigt och prisvärt med ett bad anpassat för minst fyra stycken personer. Dessutom finns det en liggplats för den som bara vill koppla av och se upp mot stjärna och avnjuta en god dricka.

Utöver detta så har Hydropools spabad konkurrenskraftiga fördelar såsom frysskydd, massagepumpar, separat cirkulationspump och året-runt-bruk. För den som önskar sig ett ännu lyxigare bad så finns det ett platinum-erbjudande, utöver guld-erbjudandet. Därtill erbjuder Hydropool sortiment av swimspa, utespa, bubbelpool, hot tub samt jacuzzi för den som är vidare intresserad av andra spa-relaterade produkter.

Kan du inte få nog av spabad och önskar ha ett ännu större, som rymmer minst fyra personer? Self-Cleaning 570 är ännu mer exklusiv till storleken och erbjuder plats för 5 personer. Även detta bad har en liggplats för den som vill koppla av lite extra, vilket passar perfekt för en större familj eller ett större sällskap vänner. Besök vår hemsida för mer information om produkten och för de olika färgvalen på spabaden.

Varför ett spabad för 4 personer?

Varför är det populärt med ett spabad anpassat för 4 stycken personer? Vanligtvis umgås människor i grupp, eftersom flera och värdefulla relationer gör livet meningsfullt. Att vidare uppleva något glädjefyllt och avkopplande, är roligare att dela med fler människor än för sig själv. Därför erbjuder vi spabad för 4 personer, för vännerna på besök eller för familjen.

Dessutom bidrar ett större spabad till en mer extraordinär upplevelse, genom kombinationen av kall kyla i luften tillsammans med den heta värmen från vattnet, kan du ligga ner raklång i din egna trädgård. Detta är en väldigt unik känsla och något som de flesta borde uppleva om de får chansen. Om du emellertid umgås med ett ännu större sällskap eller har en större familj, så är ett spabad med 5 personer något mer att föredra.

Hur många platser ska jag välja för mitt spabad?

Det finns en del faktorer att ta i beaktning när du väljer det bästa spadbadet för dig. Givetvis är det bra att jämföra modeller för få en överblick över samtliga alternativ och priser. Beroende på vad du avser använda spabadet till kan alternativen variera för vilket som passar dig bäst. Om du har en budget att förhålla dig till kanske du behöver kompromissa bort en del saker och möjligen välja ett mindre spabad till lägre pris.

Om du avser använda spabadet för dig själv så duger ett mindre gott och väl. Men om du vill köpa ett spabad för att bjuda in dina vänner eller familj på en spa-upplevelse, så är de större spabaden att starkt rekommendera. På så sätt får alla rymligt med plats en trevlig tillvaro tillsammans. Fortsättningsvis är det relevant att ta reda på måtten i din trädgård och jämföra med spabadets mått, för att se hur väl badet passar in.