Service

Våra tekniker på servar inte bara spabad och swimspa från Hydropool, utan från alla olika varumärken. Våra tekniker är utbildade spatekniker med mångårig erfarenhet. Vi åtar oss jobb över störrre delen av landet och arbetar dessutom ofta tillsammans med olika försäkringsbolag där olyckor inträffat i form av t.ex. åsknedslag eller frysskador.

Prislista

2695:- Felsökningskostnad
1195:-/tim Arbetskostnad Hydropool/Drop/Usspa
1295:-/tim Arbetskostnad övriga märken
675:- Bilkostnad

Garantiarbeten debiteras ej kund, gör tekniker en bedömning på plats att arbetet inte täcks av garanti debiteras kund enligt prislista.

Alla reparationer startar med en felsökningskostnad á 2695:- inkl. 1 tim arbete och bilkostnad. Bor ni längre bort än 30 km från butiken så tillkommer en bilkostnad. Bor ni längre bort än 100 km från närmsta Hydropool återförsäljare? Kontakta oss för offert.

Tekniker kan behöva tillgång till vattenutkast, vattenslang och ström vid service. Vi lämnar fastpris på enklare jobb som tex. montering av locklyft. Kontakta oss för offert.

Betalning- och faktureringsvillkor

Fakturor skickas via mejl till den adress ni anger i formuläret om inget annat är överenskommet.  Faktura ställs ut till beställaren av arbetet med 15 dagars betalningsvillkor, betalningen görs till angivet bankgironummer. Förseningsavgift kan tillkomma i enlighet med gällande lagstiftning. Vi uppmanar dig att kontrollera din skräpposten i din email efter utfört arbete så fakturan ej hamnat där. Hydropool ansvarar ej för eventuella påminnelse/inkasso avgifter i samband med detta.

Alla priser som anges är inklusive moms.

Servicevillkor

§ 1 Vid ärenden där kund anser att ett arbete inte utförts korrekt har kunden rätt att hålla inne 10% av fakturerad summa. Resterande 90% ska betalas enligt betalningsvillkoren ovan.

§ 2 Vid service är det viktigt att spabad/swimspa är åtkomligt från alla sidor, om anläggningen inte är tillgänglig när vi är på plats och det kräver en insats som inte tagits med i tidsberäkningen för att tillgängliggöra anläggningen avbryts arbetet och vi återkommer vid ett annat tillfälle. Hydropool debiterar då bilkostnad och en arbetstimme.

§ 3 Om kund önskar att Hydropool skall göra ett ingrepp i altan eller liknande för att få badet åtkomligt ansvarar vi ej för eventuella skador som uppstår i samband med detta. Arbetet debiteras löpande.

§ 4 Äldre anläggningar kan vara känsliga för att arbete utförs på dem och följdskador kan uppstå vid utförande av reparation/service. Hydropool står ej för kostnader som kan uppstå i form av detta.

Exempel på komponenter som kan vara känsliga:

1. Slangar/rör
2. Plastkopplingar
3. Jetmunstycken/vred

Serviceanmälan

  Namn

  Email

  Adress

  Telefon

  Personnummer

  Ange märke

  Vilken butik har du köpt badet i

  Beskriv problem eller vad ni önskar hjälp med

   

   

  Har du frågor maila: service@hydropoolhaninge.se eller ring: 08-146640

  Länk till GDPR