Välkommen till Ängelholm!

Nu finns vi i Ängelholm!

Öppettider

Mån-Fre: 8.00-17.00
Lör - sön: Stängt


Helsingborgsvägen 32
262 72 Ängelholm

0431-46 14 14 dan.gustafsson@hydropool.se Facebook

Öppningserbjudande

Helgen 26-28 april öppnar vi vår visningscontainer. Passa på att fynda denna helgen.

Vi har öppet:

Fredag 26/4: 14 - 19
Lördag 27/4: 10 - 15
Söndag 28/4: 10 - 15

Läs mer här

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av våra spabad eller swinspa

  Köpa spabad i Ängelholm?

  Är du på jakt efter det perfekta spabadet i Ängelholm?

  Hos Hydropool Ängelholm har vi en lång och stolt tradition av att erbjuda förstklassiga spabad. Med vår omfattande erfarenhet och kunskap inom området, från intima bad för två till rymligare alternativ för hela familjen, har vi cementerat vår position som en ledande aktör i regionen. Vårt breda sortiment inkluderar allt du kan önska dig, inklusive det mycket populära swimspa, som kombinerar det bästa av två världar: en simbassäng för träning och ett avkopplande spabad för avslappning. Denna mångsidiga produkt är ett exempel på vår innovation och anledningen till att våra kunder föredrar oss framför andra.

  Speciellt för Ängelholm och dess naturnära livsstil, sticker vårt utbud av swimspa ut. De erbjuder den perfekta balansen mellan motion och avkoppling, året runt, direkt i din egen trädgård. Det är den ultimata lyxen för den som uppskattar livets goda i vackra Ängelholm.

  Utöver vårt imponerande sortiment, skiljer sig Hydropool Ängelholm från mängden med vår exklusiva Self-Cleaning serie. Denna serie är utrustad med vår patenterade teknologi för bottenrengöring, en innovation som inte bara sparar tid utan även garanterar ett renare och mer hygieniskt bad. Om ditt hjärta klappar för bekvämlighet och renlighet, så har Hydropool Ängelholm precis vad du söker.

  Hydropool är inte bara en butik; det är en del av Ängelholms community. Vår närvaro här innebär att du enkelt kan besöka oss för att utforska våra produkter på nära håll, få personlig service och svar på alla dina frågor. Vi är stolta över att kunna erbjuda Ängelholms invånare och besökare en oöverträffad tillgänglighet och service. När du kliver in i vår butik i Ängelholm, kommer du att mötas av experter som inte bara visar dig runt utan även hjälper dig att hitta det spabad som passar just dina behov och önskemål bäst. Välkommen till Hydropool Ängelholm – där dina spabad-drömmar blir verklighet.

  Swimspa för svenskt klimat, perfekt för Ängelholm

  I Ängelholm, där den skiftande skandinaviska årstiderna formar vår vardag, erbjuder ett swimspa från Hydropool en oöverträffad möjlighet att förlänga badesäsongen långt bortom de få sommarmånaderna. Detta är inte bara en investering i din hälsa och välmående utan också en chans att ta tillvara på varje dag, oavsett om det är en krispig höstdag eller en snörik vintermorgon. Med sitt kompakta mått utgör swimspaet en perfekt lösning för Ängelholms trädgårdar, där utrymme är värdefullt och mångsidighet är nyckeln.

  Våra swimspa, anpassade för det oförutsägbara svenska klimatet, är utrustade med Hydropools banbrytande bottenreningsteknologi. Föreställ dig bekvämligheten av en inbyggd botten-dammsugare som inte bara håller ytvattnet kristallklart utan även effektivt rensar upp alla partiklar som sjunker till botten. Denna teknologi säkerställer att du kan njuta av ett rent och inbjudande bad oavsett årstid, utan den tidskrävande underhållet som en traditionell pool kräver.

  I Ängelholm, där naturen spelar en så central roll i invånarnas liv, är möjligheten att dyka ner i ett varmt, tempererat vatten och simma mot en justerbar jetström ett sätt att förena sig med de naturliga elementen året om. Ett swimspa från Hydropool ger inte bara utrymme för motionssimning utan blir även en samlingspunkt för familj och vänner, en plats för avkoppling, lek och social samvaro i hemmets lugna vrå.

  Upptäck hur ett swimspa kan förvandla din trädgård i Ängelholm till en oas av välbefinnande och glädje, oberoende av väderlek. Välkommen till en värld där bada säsongen aldrig tar slut, tack vare Hydropools innovation och kvalitet.