Spabad 2 personer

Någonting som vi arbetar mycket med på Hydropool är variation. Vi erbjuder därför många olika modeller med olika antal sittplatser, för alla personer ska finna det bästa spabad för just dem. Om du söker ett spabad för två personer har du hittat rätt. Vi på Hydropool erbjuder kvalitativa och lyxiga spabad för två personer bland annat. Ponera att du och din partner vill spendera lite kvalitetstid med varandra efter jobbet. Då passar det väl inget bättre än ett spabad för två.

Att bada är en trevlig och avkopplande aktivitet som du och din partner eller kompis kan göra på plats, hemma både smidigt och enkelt. Ett spabad för två med två sittplatser är allt som behövs för att kroppen och själen ska få slappna av och koppla bort stress och ångest. För de allra flesta kan det vara svårt att finna tid för varandra i den stressiga vardagen vi lever i. Då är det fördelaktigt att spendera tid tillsammans i ett spabad.

Hydropools spabad för två personer

Fortsättningsvis erbjuder vi ett ultimat spabad som kallas Self-Cleaning 395, och det här spabadet består av tre sittplatser vilket är perfekt för dig och din partner. Dessutom har ni en extra sittplats när ni får besök eller är en liten familj. Self Cleaning 395 är alltså ett lättplacerat spabad för 3 personer med nätta yttermått. Self Cleaning är precis som det låter ett självrengörande spabad för dig som har höga förväntningar på kvalitet och som gärna ser att det inte blir övervägande med städning av badet. Det här spabadet passar de allra flesta personer. Alla vill väl njuta mer än städa? Det gör att det här spabad är en av de mer populära produkter vi erbjuder. Några egenskaper hos Self Cleaning är följande:

  • Antal platser: 3 st inkl 1 liggplats
  • Vattenvolym: 825
  • Massagemunstycken: 30 st
  • LED-lampor: 2 st
  • Frysskydd: Ja
  • Self-cleaning: Ja
  • Separat cirkulationspump: Ja
  • Året-runt-bruk: Ja

Self Cleaning serien är utrustad med Hydropools patenterade bottenrengöring. Spabadets reningssystem renar inte bara ytan utan 100% av vattnet genom att ta bort tyngre partiklar som sand och smuts från botten. Self-cleaning renar alltså yta, botten och allt där emellan. Spabaden är av högsta kvalitet och isolerade för nordiskt klimat. Hydropools Self-Cleaning serie har extra fokus på massage och komfort - ett spabad för dig som vill ha ett premium bad utan att behöva tänka på underhåll. Det är upp till dig att placera det vart du vill, köpa tillbehör som det lilla extra, för att förhöja upplevelsen av att ta ett bad i ditt spabad. På så sätt får du den riktiga spa-känslan till hemmet. Om du är intresserad går det att läsa mer här.

Bör man välja större spabad än för två personer?

Trots att det kanske bara är du och din partner som oftast badar spabad så kan det ändå vara rekommenderat att välja ett större spabad. Det beror på att er upplevelse av spabadet också blir större i och med att ni får plats att flytta runt och sitta i olika hörn med olika utsikter mot huset, trädgård och på varandra. Dessutom kan det vara skönt med en liggplats när man verkligen vill koppla av. Inte minst, om man har gäster eller vänner på besök. Då är det trevligt att kunna bada alla tillsammans utan att behöva trängas. Alla får en varsin sittplats.

Ett större spabad än ett spabad för två personer kanske kan tyckas vara något som ni inte behöver men det kan faktiskt vara trevligt att få lyxa till det ibland som vuxen också. Du behöver dessutom inte oroa dig för att det ska bli mer att underhålla eller att städa i och med att Self-Cleaning kommer i olika modeller med olika antal sittplatser. Det är helt fritt till dig att välja! Delad lycka är trots allt dubbel lycka. Självklart kan det vara så att det finns en prisskillnad i storlek och modell av spabad, men trots det kan det vara värt att välja det spabad du verkligen brinner för, i och med att våra bad erhåller en god kvalitet och lång livslängd.

Spabad är till för alla

Det fina med spabad är de går hem hos de allra, allra flesta, stora som små, gamla som unga. Vi alla människor gillar väl att koppla av med varmt vatten, massagestrålar och aromaterapi. Det spelar alltså ingen roll om du är en stor eller liten familj, eller par som önskar att finna en stund om dagen eller i veckan där ni kan slappna av som en familj och se det som kvalitetstid med varandra. Prata om skolan eller jobbets händelser, och dricka en god dryck. Det kan man göra hela året om! Det hjälper dessutom att minska ångest och stress.

Det spelar alltså ingen roll hur din familj ser ut, vi har olika modeller och storlek av våra produkter som passar alla familjer. Det är upp till er att välja den som kommer passa er bäst. Vi erbjuder all information som är nödvändig här på vår hemsida.  Sedan är det upp till er att  använda spabadet på det sätt som ni vill. Piffa till spabadet precis som ni vill. Placera det där det känns bäst, ställ upp en högtalare och andra tillbehör bredvid och njut av det goda livet. Alla kan ha glädje av ett spabad, både stora som små, par som familjer. Spabad är för alla och bidrar till en mysig stund, inte minst om man är 2 personer i ett hushåll.