KÖPVILLKOR GÄLLANDE HANDEL PÅ HYDROPOOLS WEBBUTIK


 

 

 

När du handlar på hydropools webbutik bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat de köpvillkor som följer nedan:

 

PRISER

Priserna på Hydropool är angivna inklusive moms, för närvarande 25%. Vi reserverar oss för pris-, text- och bildfel.

 

BETALNING

All betalning på hydropool.se hanteras av Klarna.

Mer information hur Klarna hanterar betalningar hittar du här.

 

LEVERANSTID

Normalt skickas din beställning inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning. Samtliga varor finns i lager om det inte tydligt framgår att det är en beställningsvara.

 

FRAKT

Inom Sverige

Vi tillämpar enhetsfrakt på 59 kronor inom Sverige. Om du du handlar för mer än 1000 kronor så bjuder vi på frakten.

Vid byte/retur av vara står du som kund för alla fraktkostnader.

Vi använder oss av Posten och DHL.

 

REKLAMATION

Om du vill reklamera en vara skall du göra det skriftligt via email till kundtjanst@hydropool.se. Bifoga gärna en bild om en vara är defekt och beskriv felet så detaljerat som möjligt. Vi återkommer därefter med information om hur du går tillväga.

 

ÅNGERRÄTT

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta gäller dock inte specialbeställningar och beställningsvaror. Läs mer under ”Bytesrätt och returer”.

BYTESRÄTT & RETURER

En beställning är bindande. Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att produkten togs emot, förutsatt att den inte har använts och att den returneras i oskadat skick med emballaget intakt. Vid retur eller byte av produkter står du själv för returkostnaden. Ångerrätt gäller ej specialbeställningar och beställningsvaror. En retur måste ske till oss inom 14 dagar enligt nedan:

Fyll i Returblanketten som du kan ladda ner här, fyller du i och bifogar med din retur den med de varor som du önskar byta/returnera. Varan du vill byta/returnera måste vara oanvänd och i originalförpackning. Paketera din retur omsorgsfullt.

Formulär för Byten och Returer

GODKÄND RETUR

För godkänd retur skall varorna återsändas i oskadat och oanvänt skick. Originalkartong, etiketter och bruksanvisningar får inte saknas eller vara skadade. Vid returnerade varor med exempel trasig originalkartong, kan kund i vissa fall debiteras kostnad för minskat varuvärde upp till 20% av returproduktens pris.

 

EJ GODKÄND RETUR

Kund meddelas via epost om någon vara inte uppfyller alla kriterier för en godkänd retur.

 

EJ UTHÄMTADE PAKET/FÖRSÄNDELSER

För försändelse som ej lösts ut/hämtats ut och som gått i retur till Hydropool webbutik debiteras en avgift för att täcka våra frakt- och administrationskostnader enligt nedan:

300 kr inklusive moms

 

ÖVRIGT

Om du har frågor eller funderingar om dessa köpvillkor kontakta oss på: kundtjanst@hydropool.se