Dryckeshållare spabad

Partycooler Bozz - sliver

Hos Hydropool kan du hitta en bra dryckeshållare för spabad. Många gillar att ha med sig något svalkande i badet och en flytande dryckeshållare kan göra hela upplevelsen mycket bättre. En dryckeshållare för spabad gör det möjligt för dig och familjen eller gästerna att kunna njuta av en kall dryck i spabadet.

Vi har olika varianter av dryckeshållare för spabad som isolerar värmen från badvattnet och håller dryckerna kalla och goda. För att inte blanda ihop glasen har varje fack i dryckeshållaren en egen bokstav. En dryckeshållare för spabad tar helt enkelt badandet till nästa nivå. Dessutom är en flytande bar den perfekta presenten eller julklappen till pool och spa njutaren. 

Dryckeshållare spabad - flytande bar

Att ha en flytande dryckeshållare är perfekt för den som gillar att ligga i badet och samtidigt njuta av en kall och god dryck. Oavsett vad du föredrar att dricka kommer en flytande bar att hålla innehållet kallt och gott under hela vistelsen i badet. En flytande dryckeshållare är både stabil i vattnet och enkel att ta upp samt ner från badet. Flytbaren är designad så att olika glas, flaskor eller burkar får plats. Dessutom finns det plats för en större flaska eller något smarrigt tilltugg i mitten av flytbaren. Ta spabadet till nästa nivå genom en flytbar som håller drycken kall och ger en exklusiv känsla.

Värmeisolerande dryckeshållare för spabadet

Fördelen med en värmeisolerande dryckeshållare för spabadet är att den håller drycken kall under en längre tid. Många gillar att ta en kall öl eller ett glas bubbel i spabadet och då är det viktigt att innehållet är kallt för att maximera njutningen. Isoleringen i en flytande bar gör att drycken håller sig kall längre och att drycken blir njutbar under hela tiden man badar. Det är nämligen vanligt att dryckerna annars snabbt blir varma i den miljö som finns runt spabadet med ånga och varmt vatten. Hydropools flytande dryckeshållare har bra värmeisolering och gör att dryckerna inte blir varma lika lätt. Att ha en värmeisolerande dryckeshållare är därför bättre jämfört med en vanlig dryckeshållare.