COVANA

 

Spatak för svenskt klimat

Tillverkad i Kanada för att klara vårt hårda klimat i Sverige. Stabil och tålig aluminium konstruktion med en välisolerade topplatta av ABS termoplast.

Lås med nyckel. Med en Covana kan du låsa taket i nerfällt läge. På så sätt kan ingen ta sig in i spabadet när du inte är hemma eller då du inte har uppsikt. Perfekt om du har barn eller husdjur. Det förhindrar också risken med att ”locket” blåser av vid kraftiga vindar. 

Väderskydd. Covana skyddar ditt swimspa oavsett väder och vind. Själva taket klarar en snömängd på 270 kg (jämt fördelat över hela taket). Vi rekommenderar att du borstar av snö på taket regelbundet under vinterhalvåret för att på så sätt undvika för mycket tyngd på taket. I uppfällt läge skuggar taket skönt mot solen och gör det behagligare att bada när det regnar och snöar. 

Värmeisoleringsförmågan på en Covana är betydligt högre jämfört med traditionella lock. Runtom finns en tätslutande list på undersidan av taket som gör att det sluter åt ordentligt mot ditt swimspa eller spabad. Vidare minimerar detta både värmeförlusten och kemikalieåtgången. 

Enklare Spabad och Swimspa avändning med Covana

Covana-systemen är mer än bara spabadslås. De är också helt automatiserade lusthus som erbjuder maximal komfort, säkerhet och integritet. Covanas produkter tillverkas i Kanada med de senaste, toppmoderna materialen och är designade för att klara av de mest krävande klimaten samtidigt som de sparar pengar på onödig vattenförbrukning, uppvärmningskostnader och underhållsprodukter